Acne creme

Wij hebben enkele van de beste huidverzorgingsproducten ter wereld. Het verschil dat hen zo speciaal maakt, is dat zij een volledig gamma van producten aanbieden die u kunnen helpen om uw teint helder en egaal te krijgen. Zelfs als u niet lijdt aan echte acne problemen of -huidproblemen, kunt u profiteren van het feit dat al deze producten zijn getest en bewezen om oneffenheden en olieophopingen te verwijderen, uw huid te helpen er jeugdiger en jonger uit te zien, en u echte bescherming te bieden tegen de tekenen van veroudering.

Speciale ingrediënten voor een goede resultaat

Er zijn drie zeer speciale ingrediënten die we gebruiken naast de drie acne crèmes die we hierboven al hebben genoemd. Als het eenmaal bekend is, komen er nog veel meer producten op de markt. Deze drie ingrediënten zijn:

  1. Kaolien- is een speciaal extract dat zeer goed is in het helpen opruimen van schadelijk vuil uit de huid. Zelfs in de poriën werkt het als een natuurlijk adstringerend middel voor elk huidtype en het zou aan alle make-up preparaten moeten worden toegevoegd.
  2. Bentone Gel – is een ander speciaal ingrediënt dat in synergie met de kaolien werkt om de resultaten die u krijgt wanneer u het product gebruikt te helpen verbeteren. Het staat er ook om bekend dat het een verzachtend en gladmakend effect heeft op de huid.
  3. Macadamia-olie- is een luxueuze natuurlijke olie waarvan bekend is dat ze de huid beschermt en veel zachter laat aanvoelen dan ooit tevoren. Het is ook bekend als een sterke antioxidant die helpt om schadelijke vrije radicalen uit de huid te verwijderen. Deze olie is ook effectief in het helpen van de huid om nieuwe cellen te vormen die de dode cellen vervangen die we versnipperen tijdens de normale processen van het ouder worden.

Is acne problemen alleen bij tieners of ook bij volwassenen?

Er is ook een thuisversie van onze beroemde toner en een masker voor die dagen dat je geen tijd hebt voor een volledige gezichtsreiniging. Het masker bijvoorbeeld wordt meestal gebruikt om gifstoffen die zich op het gezicht ophopen, af te voeren. Je hoeft deze gezichtsverzorgingsproducten niet zo vaak te gebruiken als de crèmes, omdat ze een rijke textuur hebben en een intens hydraterend effect.

Zoals u wellicht weet kan acne net zo schadelijk zijn voor een tiener als voor een volwassene, en dit zijn de producten waarop vaak het meest wordt vertrouwd om die extra stimulans te geven om de indringers te bestrijden. Het is echter belangrijk te onthouden dat een tiener vatbaar kan zijn voor puistjes, maar dat volwassenen niet noodzakelijkerwijs dezelfde problemen hebben. Een goede verzorging van onze huid is iets waar we allemaal serieus werk van moeten maken.