bij de kapper - haarstylisten stockfoto's en -beelden

Er zijn echter ook andere soorten haarstylisten. Bijvoorbeeld degenen die in kapsalons werken waar zowel mannen als vrouwen worden geknipt. Niet-professionele kapsels zijn kapsels die worden gedaan door andere organisaties dan de kapperszaak; ze zijn algemeen bekend als salonkapsels. Salonkapsels zijn meestal veel duurder dan het kapsel van de kapperszaak.

Elke staat heeft verschillende wetten over hoeveel kapsaloneigenaren mogen vragen voor knipbeurten. Meestal is de prijs gebaseerd op de hoeveelheid tijd die de snede in beslag neemt. Helaas is er geen regeling voor wanneer de kapsaloneigenaar je haar mag knippen. Elke saloneigenaar is vrij om zijn of haar prijzen te bepalen, maar ze mogen niet meer dan tien dollar vragen voor een afspraak.

Wanneer uw kapper klaar is met het borstelen van uw haar, zal hij of zij een crème of gel op uw haar aanbrengen die veilig en gemakkelijk te hanteren is. Dit proces mag echter niet meer dan tien seconden duren. Als het langer dan tien seconden duurt, kan het betekenen dat je kapper je een slechte snee geeft. De tien secondenregel geldt ook voor het wassen van je haar. Als uw kapper uw haar twee keer moet wassen, zal hij of zij uw haar volkomen veilig en gezond wassen. Als de kapper je haar echter niet hoeft te wassen na het wassen, kun je er zeker van zijn dat je haar niet goed wordt verzorgd.

Wanneer uw kapper klaar is met het borstelen van uw haar, zal hij u instructies geven over het wassen en conditioneren van uw haar. Naast wat je kapper je heeft verteld over wassen en conditioneren, leren ze je hoe je je haar op de juiste manier handdoekdroogt en hoe je de juiste producten op je haar aanbrengt.

De laatste stap in het kapsel is styling. Een styling is de finishing touch die je stylist je heeft gegeven. Sommige stijlen worden gemaakt door de kapper, terwijl andere door de klant worden gemaakt. Als de stylist de stijl heeft gemaakt, zullen ze je erover vertellen voordat ze ooit in de salon zijn aangekomen. Ze kunnen ook een snit en kleur voor u creëren twee of drie dagen voordat uw knipbeurt wordt genomen.

Alleen dan kun je naar huis om je kapsel of een nieuwe stijl te krijgen. Het mooiste aan een styling is dat je stylist en kapper soms een creatief oog hebben. Het doel is om creatieve stijlen te combineren met een sterke kleur. kleuren zoals highlights, lowlights, textureren, extensions, ombre, enz. maken allemaal deel uit van de haartrend. De look en stijl die u kiest, hangt af van uw budget, welke look u wilt bereiken en het type haar.

Zowel salon- als spabehandelingen zijn beschikbaar met haartrend. Volg deze eenvoudige richtlijnen om de trends te behouden zonder uw persoonlijke stijl te verliezen:

1. Zorg ervoor dat je naar een kapper of salon gaat die je kunt vertrouwen. Zorg ervoor dat ze de look begrijpen waar je voor gaat en de training en ervaring hebben die nodig zijn om het werk goed te doen.

2. Weet wat je wilt voordat je voor een kapsel gaat. Ga voor een stijl die leuk en spectrum is met functies die je het liefst op je haar wilt hebben.

3. Als je regelmatig in de salon bent, zorg er dan voor dat je elke vier tot zes weken je onderhoudskapsel of kleuring krijgt.

4. Als je grijs wordt, blijf dan bruin. Geef je wortels niet te veel op.

5. Als je lagen hebt, bewaar ze dan lang.

6. Trek je wenkbrauwen tussen de shagges uit om te voorkomen dat ze er te borstelig uitzien.

7. Ga voor een snelle trimbeurt of misschien helemaal geen als je van de lengte van je haar houdt.

8. Accentueer de kleur van je haar met kleur, ofwel je natuurlijke kleur of een tint die een tint lichter is dan je salonkleur.

9. Laat je haar groeien. Als je lang hebt gewacht op een grote groei, ga er dan gewoon voor.

10. Bezuinig niet! Koop haarverzorgingsproducten en behandelingen van goede kwaliteit.

11. Als je niet grijs wordt, neem dan een paar weken van tevoren een spray-on tan.

12. Waarom niet voor permanente haarkleuring gaan?