Barbershop Rotterdam Alexander

Weet je nog dat je kapper als kind al de namen en nummers van je vriendjes kende en ze vaak aan hun kapsel kon herkennen? Dat is de basisvaardigheid die elke kapper of stylist in een salon zou moeten kunnen bieden. Meer professionele salons zullen stylisten hebben opgeleid om de meeste van deze diensten uit te voeren voor promoties en andere zakelijke doeleinden, maar voor de meeste salons is een eenvoudige knipbeurt om de 6 weken of zo alles wat nodig is. De kappersindustrie is een $7 miljard industrie die blijft groeien.

De meest recente cijfers die beschikbaar zijn, hebben salons net hard getroffen, maar er zijn nog steeds problemen aan het ontstaan. Het aantal erkende kappers is in de Verenigde Staten en Canada met 2,2% gekrompen, maar dat zijn nog steeds veel mensen die hun eigen kapperszaak willen hebben. Er zijn tal van redenen waarom iemand liever thuis naar de kapper gaat dan te wachten tot er een gediplomeerde kapper in beeld komt.

Veel salons, zelfs die welke haarbehandelingen aanbieden, bieden geen kleuring of permanenten aan, iets wat thuis kan worden gedaan. Veel mensen, vooral vrouwen, voelen zich beter als ze hun eigen stijl hebben om naar te kijken.

Voor sommige mensen kan het zijn dat ze het te druk hebben om extra tijd in een salon door te brengen om een permanent te laten zetten of hun haar te laten kleuren. Anderen hebben misschien het gevoel dat ze het zich niet kunnen veroorloven om naar een salon te gaan, of kiezen voor zelfbehandeling, maar moeten toch hun haar kleuren. Een permanent kan kosten tussen de $ absorptie + onderhoud, als de salon biedt de service. Veel mensen zien een permanent als een karwei en kleuren liever thuis.

Thuis haar kleuren is veel makkelijker dan bij een salon, waar het proces lang kan duren. Er zijn echter veel verschillen tussen thuis kleuren en in een salon, zoals problemen met ongediertebestrijding, de tijd die nodig is om de gewenste look te bereiken, evenals de kwaliteit van het product.

Als je liever thuis kleurt, zijn er verschillen waar je rekening mee moet houden. Zelf thuis je haar kleuren betekent soms het gebruik van agressieve chemicaliƫn die je haar kunnen beschadigen. Als je gebruik maakt van de service van een stylist, zal hij of zij je kunnen adviseren over de beste manier om thuis je haar te kleuren.

Waar vind je de beste haarkleuring voor thuis?

Zoals met elk product, zijn er drie opties om te overwegen wanneer je je haar thuis kleurt.

1. Je kunt naar de supermarkt gaan en het kopen, waardoor het veiliger is om het thuis te doen.

2. 2. U kunt het zelf maken, wat het veiliger en handiger maakt.

3. U kunt naar een salon gaan en het laten doen, zodat u de look krijgt die u wilt.

1. Naar de supermarkt gaan om haarverfproducten te halen is niet altijd handig.

2. Het haarverfmengsel bereiden in een omgeving met een hoge gezondheidsoplossing, zoals een zelfgemaakte keukenmachine, is gemakkelijker dan ooit.

3. ACAN verzamelt op een positieve manier nuttige gidsen; technici die deze processen openbaar maken en u helpen de look te bereiken die u wenst!