Trendy kapsels

De kans is groot dat je deze term wel eens bent tegengekomen, ook al kennen kinderen met een bushjack hem misschien niet. Op schoolterrein of in een park heb je misschien wel eens een “palooza” gezien van mensen die alleen hun ondergoed of straatkledij dragen. Dit maakt deel uit van het proces om je haar te laten scheren, of steil te laten maken, door een kapper.

Om naar de kapper te gaan, moet je iets bij je hebben om je hoofd te bedekken, zoals een bandana of een handdoek. Er zijn meestal spiegels achter in de winkel, dus als je wilt weten voor wat voor look je gaat, zijn er spiegels in de winkel zelf. Als je naar een winkel gaat die niet gespecialiseerd is in kapperszaken, krijg je misschien een korting op de diensten vanwege de locatie.

Typisch, kapperszaken zijn kleine, gezellige plaatsen. Er kan muziek zijn of snacks, maar niet altijd. Het is belangrijk om vaak terug te komen, want met een nieuw scheermes ziet het haar er glanzender en gezonder uit. Het maakt het ook gemakkelijker om jezelf te snijden. Wees niet verlegen, maar kom alleen. Een familie of groep vrienden kan misschien helpen om te laten zien wat u kunt verwachten. Je krijgt meestal de keuze om in de winkel te blijven of een dagje naar buiten te gaan. Als je ervoor kiest om te blijven, zorg er dan voor dat je de wachters in de gaten houdt. Je zult ook een speciaal formulier moeten invullen over je diensten.

Als je een kapperszaak vindt die aan je criteria voldoet, krijg je waarschijnlijk een tijdelijke afspraak. Een maand of wat op voorhand laat ik meestal een “amenity” afspraak maken (shampoo, knipbeurt, misschien een gezichtsbehandeling). Dit is je kans om de aandacht te trekken van een klant, en hopelijk, een toekomstige klant. Hopelijk!

Elke dag is een nieuwe afspraak. Je kunt de kapper in een andere stad treffen, maar dezelfde geweldige kapper zal morgen weer in de stad zijn.

Dan, twee weken later, zie ik de kapper in een andere stad. Ik stel voor dat iedereen een foto neemt van zijn nieuwe trendy kapsel. Zo kloppen al onze schema’s, en zien we er allemaal mooi uit op de computer.

Om de twee of drie weken, zal ik mijn haar knippen. Ik knip het al sinds mijn dertiende, dus ik heb een goed idee van wat ik leuk vind. Ik hou alleen niet van krullend haar. Ik krijg er een hoop verveelde blikken van, met één stijl en ik zit er aan vast.

Voor zover ik weet, denkt iedereen er zo over. Misschien zijn mijn vrienden in een constante staat van teleurstelling over hun haar, en ik ben in een nooit eindigende cirkel van het proberen om een nieuwe stijl te vinden. Ik denk dat ik de stijl heb gevonden die ik wil. Ik moet het alleen nog vinden.

Ik heb twee jongens met verschillende haartexturen en ik geef ze verschillende vitaminen. Ik test verschillende producten om te zien of ze hen goed staan. Natuurlijk doet het dat! Dit is een deel van het plezier! Ik zou ‘s morgens graag een krul omhoog gooien en mijn haar overal laten wapperen. Helaas gaat dat niet altijd zo. De meeste dagen groeien mijn jongens en begin ik me te vervelen. Ik heb een verandering nodig. Ik weet het, het klinkt raar, maar ik ben toe aan verandering.

Dus, ik heb erover gedacht om naar de kapper te gaan. Het zou een verandering zijn, zeker, maar ik denk niet dat het het einde van de wereld is. Ik weet dat het me zal vervelen, maar ik denk niet dat dat het probleem is. Ik heb gewoon een zetje nodig om me op gang te helpen. Ik heb nagedacht over hoe ik hier uit kan komen. Het zit me al jaren dwars, dus ik dacht erover te praten met een vriend.

Ik weet niet of ik klaar ben om mijn huidige kapsel helemaal om te gooien, maar als je me helpt, weet ik dat ik klaar ben om die schaar te pakken en te beginnen knippen.