Gezichtsbehandeling Eindhoven

Het lijkt erop dat iedereen zich tegenwoordig bezighoudt met zijn wenkbrauwen. Opwaarts mobiele mensen proberen altijd een paar van hun wenkbrauwen “op hun plaats” te houden, en zelfs degenen onder ons die vastzitten in de DeepFace sink willen nooit een oog van achteren over de Potemkin laten glijden.

Hier is hoe je het moet doen.

1. verzorging van de wenkbrauwen

Dit lijkt misschien een off topic, maar het is verbonden met alle andere manieren om de zorg voor uw gezicht. Als je losse huid op je gezicht hebt, kan regelmatig reinigen (atorballetjes, of babypoeder) een verschil maken, net als check-ups bij je wenkbrauwcentrum en Botox. Het punt dat we maken is dat je die dingen niet alleen kunt laten weghalen. Je doet je gezicht en je lichaam goed door aan onderhoud te doen.

2. wenkbrauw Oefening

Als je aan het oefenen bent, helpt het om je potlood bij de hand te hebben om de bewegingen uit te voeren. Wat ik doe is gewoon een lijntje trekken ongeveer waar ik de wenkbrauwen wil hebben, en daaronder schrijf ik de bewegingen die ik wil dat ze uitvoeren. Mijn wenkbrauwen hebben de neiging om heen en weer te rammelen, en ze hebben zeker wat borstelen nodig. Dan spoel ik mijn oog hier. Dit worden overphrin oefeningen genoemd.

3. Gebruik een Propellerheads Corrector

Dit is het gereedschap dat ik voorstel om als eerste te gebruiken, want het is geweldig om je er meteen jonger uit te laten zien. We kennen allemaal wel iemand die dramatische ogen heeft, en de eerste keer dat ze een bril dragen zijn ze helemaal verdwenen. Ik gebruik een straal-achtig apparaat genaamd de Propellerheads Corrector om je te helpen. Dit elektrische gadget werkt door ijzer door de huid te autoriseren, het punt waar het haar groeit dramatisch op te tillen en in te stellen, en zodra dat is gebeurd, verbrandt het zowel de wortels als de follikels.

4. Zoek een goede stylist die je vertrouwt

De beste mensen om hiervoor naar toe te gaan zijn mensen waarmee je kunt praten en een goed idee kunt krijgen van wat ze doen, evenals de manier waarop ze te werk gaan. Het grootste voordeel hiervan is dat, nou ja, het zijn professionals. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze agressieve chemicaliƫn op je haar zullen smeren, of iets dergelijks.

5. Geef je haar rust

Dit is een van de belangrijkste dingen die een stylist voor je kan doen. Het is een natuurlijk onderdeel van het groeien van haar, en over-rust van je haar kan het er erg ongezond uit laten zien. Het belangrijkste is dat je je haar niet laat zitten, of een beetje make-up opdoet. Zorg ervoor dat het helemaal droog is, en gebruik dan zo’n rollertje waarmee je het haar tussen je vingers naar achteren trekt. Of nog beter, vraag gewoon aan een ober om je een handdoek te brengen.

6. Ga naar de dokter

Ook als je roodheid of abnormale groei van je gezichtshaar opmerkt, kun je overwegen naar de dokter te gaan. Het kan iets eenvoudigs zijn waardoor je haar rood is, maar als je geen afspraak maakt om het te laten nakijken, of als het probleem veel te vaak voorkomt dat het iets tijdelijks is, zul je uiteindelijk alleen maar gefrustreerd raken.

Als deze tips niet helpen, of als je erg last hebt van haar dat verschillende symptomen vertoont, dan moet je er met je arts of kapper over praten. Een bezoek aan een professional zal zeker zinvoller zijn.