Droogshampoo:

o Meng 1 deel afwasmiddel en 2 delen shampoo in een sprayflacon.o Spuit een kleine hoeveelheid shampoo op je hand.o Werk de shampoo zachtjes in je haar door het in neerwaartse richting te kammen.o Om je haar op te frissen, herhaal je de neerwaartse slag ongeveer een keer per week.

Shampoo uw haar niet te vaak:

Sommige mensen denken dat shampoos veel kosten en dat ze daarom minder te besteden hebben aan haarverzorgingsproducten. Het is alleen uw geld dat u meer uitgeeft. Het verkeerde aantal keren wassen kan je haar beschadigen. Te vaak wassen kan je haar droog en broos maken.

Sommige professionele stylisten bieden een gratis knipbeurt aan als je een spray tan boekt.

Hoe goed je stylist ook is, als haar stijl je niet aanstaat, verlaat je de kapsalon niet.

Een onafhankelijke kapper en salon verdient de voorkeur:

Als je eenmaal de juiste kapper hebt gevonden, blijf dan bij haar. Op die manier kunt u zeggen dat u haar en haar vermogen om uw haar te stylen vertrouwt. Als je van kapper verandert, kan je uiteindelijk alleen maar spijt krijgen van je geverfde manen.

Ken uw haar!

Als haar teruggroeit, doet het dat door het afwerpen van oude cellen. De hoofdhuid bevat miljoenen van deze cellen en ze vernieuwen zich elke 28 tot 30 dagen. Als je deze luxe niet hebt, kun je droog, broos en vettig haar krijgen. Om ervoor te zorgen dat uw haar zijn glans niet verliest, kunt u naar uw kapper gaan. Vraag haar om een strengenproef. Neem een tweeliterfles shampoo uit de supermarkt. Giet er net genoeg shampoo in om een strengenproef op uw haar te doen. Gebruik alleen deze hoeveelheid shampoo om uw haar te wassen. Een ander alternatief is het gebruik van haarlotion. Breng deze aan op uw vette hoofdhuid om het vocht vast te houden.

ercises

U moet niet alleen bewegen, maar ook uw hoofdhuid masseren, net zoals u uw benen of een ander lichaamsdeel zou masseren. Overgewicht en obesitas verhogen de kans op nieraandoeningen, hartziekten, kanker, beroertes en diabetes. Daarom wordt door alle gezondheidsexperts geadviseerd om minstens drie keer per week te bewegen en gedurende de dag een activiteit zonder ongemakken te ontplooien. Vooral het masseren van de hoofdhuid helpt de vetophoping in het lichaam te voorkomen en bevordert de bloedsomloop.

noten, zaden en peulvruchten

Noten, zaden en peulvruchten zijn enkele van de beste natuurlijke haargroeisupplementen. Ze hebben elk specifieke functies die heel nuttig zijn voor je haar. Zo kan de intensiteit waar de Mexicanen naar hunkeren om hun spieren te verbeteren, worden verkregen door het eten van pruimen. Op dezelfde manier zouden de voedingsstoffen in merg,lappen peulvruchten en noten en zaden ertoe moeten leiden dat mensen hun metabolisme verhogen. Een onevenwichtige voeding en een slim dieet kunnen echter per ongeluk leiden tot haaruitval. Als dit het geval is, moet u uw arts raadplegen. Ook de inname van te veel zout kan tot haarbeschadiging leiden.

Voedingsdeskundigen raden ook veel fruit en groenten aan als gezonde optie voor haargroei. Deze voedingsmiddelen bevatten veel vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die de schade in je haar kunnen bestrijden. Vitamines zoals vitamine B, C, F, en biotine, pantotheenzuur, ijzer, zink zijn te vinden in bessen, zaden, bladgroenten, schimmels en granen. Wees op je hoede voor voedingsmiddelen op batterijen, want die bevatten soja, tarwe, maïs, rijst en andere voedingsmiddelen die een allergische reactie kunnen uitlokken.

vermogen

Om lang en gezond haar te kweken, moet je een gezond lichaam onderhouden. Lichaamsbeweging kan u helpen dit te bereiken. Wandelen, joggen, fietsen, paddenstoelen plukken en zwemmen zijn allemaal goede manieren om het hart aan het pompen te krijgen. Door de vraag naar gezond haar hebben cosmeticabedrijven een heleboel producten ontwikkeld die de haargroei kunnen stimuleren. Er zijn een aantal producten op de markt die beweren de groei te stimuleren, maar slechts een paar daarvan zijn echt effectief. Producten die de haargroei stimuleren bevatten meestal natuurlijke ingrediënten zoals natuurlijke kruiden, mineralen of vitaminen. Dit kan helpen om mythes zoals het beschadigen van je haar met een stijltang of het steil maken met een kleerstrijkijzer uit de wereld te helpen. Vitamines of mineralen zijn ook te vinden in fruit, groenten, bepaalde eiwitten en bepaalde voedingsmiddelen.

voordelen

Verschillende mensen hebben verschillende redenen waarom ze hun haar willen laten groeien. Het toevoegen van massamineralen aan uw dieet kan uw haargroei ten goede komen.Alle vitaminen en eiwitten zijn essentieel voor een gezonde haargroei. Sommige voedingsstoffen kunnen uit natuurlijke bronnen worden gehaald, terwijl andere uit chemisch vervaardigde voedingsmiddelen komen. IJzer zit bijvoorbeeld in rood vlees, bepaalde groenten, ijzersupplementen, noten en groene bladgroenten.