Gezichtsbehandeling Den bosch

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling? Tijdens een gezichtsbehandeling wordt het gezicht verwend met veel warme olie (meestal een combinatie van sesamolie en jojobaolie). Dit helpt bij het exfoliëren van de dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem.

Door de toename van de bloedcirculatie krijgt de huid ook een boost in de productie van talg (stevig verband om het eraf te laten glijden), en ook de chemische verbinding fibrinogeen, die door de fibroblasten wordt afgescheiden tijdens een gezichtsbehandeling, verhoogt de productie ervan. Daarom is het belangrijk dat gezichtsbehandelingen regelmatig worden gepland. Gezichtsbehandelingen kunnen op elk moment van de dag worden gepland.

Wat mag u verwachten van uw gezichtsbehandeling? Idealiter is het beste moment voor uw gezichtsbehandeling eigenlijk na uw bad of douche. Een bad zou aangenaam zijn waarbij u vuil kunt afboenen en fit en niet klam een bad kunt nemen. Een bijkomend voordeel hiervan zou de gloed van een frisse en zachte huid zijn, en wie weet, helpt het zelfs je alcoholisme ook. Na een lekker bad kunt u een laagje vochtinbrengende crème aanbrengenEen moderne vochtinbrengende crème zal uw huid revitaliseren en haar natuurlijke gloed versterken. Als je een laagje moisturizer aanbrengt, zodat het je huid van alle kanten bedekt, kun je er mogelijk jonger, fitter en sexyer uitzien. Je zou er immers niet veel ouder uit willen zien als je 40 bent, je huid zou veel gladder en egaler zijn.

Maar hoe zit het andersom? Wat heb je eraan als je anti-aging lotions en moisturizers geen drol kosten? Welnu, naar mijn mening is het een absolute must dat u in gedachten houdt dat het belangrijkste ingrediënt van een gezichtsbehandeling exfoliërende lotions zullen zijn, dus in het geval dat u die zou vergeten, hebt u de duidelijke mogelijkheid dat uw huid in jugets verandert. Ik heb het natuurlijk niet over een kapotte huid of een huid die bezweet en glibberig is. Je gezicht zal letterlijk druipen van dode huidcellen als je extra lotion of vochtinbrengende crème aanbrengt na je bad. Als je die strakke en getonede look wilt behouden, moet je bronzer aanbrengen, en als je er een gebruikt die cakey is, moet je een crème op alcoholbasis gebruiken.

Dan vraag je je misschien af, wat is een vochtinbrengende crème? Een vochtinbrengende crème is gewoon een product dat speciaal gemaakt is voor een persoon met een bepaald huidtype, en niet noodzakelijk om de huid te revitaliseren en op te vullen. Als je een droge huid hebt, moet je een product vinden dat gemaakt is om de huid te bevochtigen en te verzachten, want een droge uitstraling kan tegelijkertijd heel sexy zijn. De Ablend skin foam moisturizer is speciaal ontworpen voor mensen met een droge huid, en helpt hen het vocht in hun huid te controleren, zonder de huid te veel uit te drogen.

Als je onder de douche hebt gestaan, en je merkt dat je een witte schuimlaag van je gezicht ziet komen, dan is het tijd om actie te ondernemen. Je huid wordt afgebroken en droogt uit omdat ze niet voldoende vocht krijgt.

Nu je weet hoe je je gezicht kunt verzorgen met producten die je al in huis hebt, zul je opgelucht zijn dat je niet naar buiten hoeft voor een gezichtsbehandeling, en dat je je kunt laten bevochtigen in het comfort van je eigen huis met het gebruik van producten die je gemakkelijk in je eigen koelkast kunt bewaren, en die misschien zelfs in je voorraadkast staan.

Maar het gaat nog verder. Niet alleen kunt u uw huid bevochtigen met de producten die u al in huis heeft, maar u kunt uw huid ook voeden met de producten die u nu niet op uw gezicht gebruikt. Je gezicht moet een zachte gloed hebben, en het moet geëxfolieerd worden zodat dode huidcellen, en oude huidcellen en vuil van het oppervlak van het gezicht worden verwijderd. U kunt vochtinbrengende crème op uw gezicht aanbrengen, en u kunt uw huid ook voeden met de producten die u nu niet op uw gezicht gebruikt. Hopelijk kun je in je eigen keuken, en misschien in je eigen badkamer, je eigen gezichtsproducten maken met de ingrediënten die je nu op je gezicht gebruikt.

Ik beloof je absoluut dat je blij zult zijn met je resultaten, en niet alleen met je verfrissende gezicht.