Aloe vera drank

Omdat aloë zo’n zeldzame en bijzondere plant is, is hij erg duur. Maar je kunt de plant thuis kweken en zo veel geld besparen. En, het sap van de plant kan gebruikt worden als een tinctuur om te gorgelen en kan zelfs gedronken worden als een soort drankje.

Maar het belangrijkste om te weten over aloë vera is dat het heel goed voor je is. Het sap van de aloë vera heeft een verkoelend en verzachtend effect op de huid, en het koele gevoel helpt ook voorkomen dat u te veel zweet. Aloë heeft ook antibacteriële eigenschappen, die zeer nuttig zijn om bacteriën te doden.

Aloë Vera kan ook worden gebruikt om littekens te voorkomen. Zo kan aloë vera crème littekenvorming voorkomen en de elasticiteit van de lederhuid verbeteren.

Aloë bevat ook vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D, E, foliumzuur, calcium, chroom en magnesium. Aloë wordt al vele jaren gebruikt voor de bereiding van schoonheidsproducten. Professionals hebben het gebruikt voor ontharingscrèmes, gezichtscrèmes, lotions, oogcrèmes, shampoos, tanden witmakers, manicure, vochtinbrengende crèmes en nog veel meer.

Aloë vera is een plantenextract, dat een bevochtigende werking op water heeft. Kokosolie bevat ongeveer 70% Aloë Vera bloemen. Veel kokosproducten bevatten 5% – 10% Aloë Vera bloemen. Afgezien van de medicinale doeleinden is Aloë ook zeer nuttig voor de toepassingen. De plantaardige pulp is een bruikbaar veenproduct. Ook het sap is voedzaam en verteerbaar, mits het regelmatig wordt ingenomen.

Van de medische eigenschappen van de plant wordt gezegd dat het de wondgenezing stimuleert, ontstekingen vermindert, helpt bij ontstekingsbestrijding, en pijn verlicht. Hier op dit artikel vindt u ook nog een aantal interessante feiten over Aloë Vera:

Aloë Vera helpt bij het behouden van een goede gezondheid van het hart en verlaagt het risico op hartaanvallen.

Voor een efficiënte verwerking van voedsel bestaat het spijsverteringsstelsel uit een groot percentage vloeistoffen die voornamelijk bestaan uit water en andere vloeistoffen. De aanwezigheid van oplosmiddelen in deze vloeistoffen geeft aan of ze vast of vloeibaar zijn.Elke dag heb je planten waarvan de stengels gebogen en samengedrukt zijn, stengels dik en samengedrukt en bladeren opgezwollen en gedraaid. Dit alles wijst erop dat men meer water nodig heeft om het voedsel te verwerken voordat het weer in de mond kan worden opgenomen. Het is dus aan te raden steeds meer water te drinken om je lichaam de hele dag gehydrateerd te houden, wat goed is voor de gezondheid van je hart.

Aloë Vera helpt ook bij het verhogen van uw lengte tot 6 centimeter als het verhoogt in uw bloedcirculatie wat resulteert in het vrijkomen van de groeihormonen.

Net zoals Aloë Vera veel medische voordelen heeft, zijn er ook veel schoonheidsvoordelen van deze plant, zoals de glanzende en glanzende bladeren en de mooie en sterke en glanzende uitstraling. Het gebruik ervan helpt ook om je huid een gezonder uiterlijk te geven door de droogte en de ruwheid van de bladeren te verminderen.

Als u Aloë Vera wilt gebruiken voor uw fitness-, conditionerings-, huid- en haarproducten, dan zult u dit product op geen enkele andere plaats vinden.